
ANKARA-BHA
Valilik kararlarına göre, Adana’nın Aladağ ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda eğitime ara verilirken, kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı duyuruldu.
Bilecik’te kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı ile buzlanma riski nedeniyle resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında eğitime ara verildi. Çankırı’da il merkezindeki tüm okullarda eğitime 1 gün ara verilirken, hamile, engelli ve ana sınıfına devam eden çocuğu bulunan anneler idari izinli sayıldı.
Adıyaman’da il genelindeki tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime ara verildi. Ordu’nun Akkuş ilçesinde yoğun kar, don ve buzlanma gerekçesiyle eğitim-öğretime ara verildi. Kilis’te il genelinde eğitime 1 gün ara verilirken, hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personeli idari izinli oldu. Hakkari’de yoğun kar yağışı, kuvvetli rüzgar ve çığ riski nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildi. Muş’ta tüm eğitim kurumları ile Muş Alparslan Üniversitesi eğitime ara aldı.
Niğde’de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Sivas’ta etkili olan kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle il genelinde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Kuvvetli kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Adana (Aladağ ilçesi), Bilecik, Çankırı, Adıyaman, Ordu (Akkuş ilçesi), Kilis, Hakkari, Muş, Niğde, Malatya, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Bolu, Van, Gaziantep, Bingöl, Tunceli, Sivas, Şırnak ve Kırşehir illerinde eğitime ara verildi. Kastamonu’nun Taşköprü ve Tosya ilçelerinde de okullar tatil edildi.
Malatya’da beklenen kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle eğitime 1 gün ara verilirken, Malatya Valisi Seddar Yavuz, gün içerisinde motosiklet kullanımının da yasaklandığını duyurdu.
Olumsuz hava koşulları hava ulaşımını da etkiledi. Türk Hava Yolları (THY) İletişim Başkanı Yahya Üstün, ülkenin doğu ve iç kesimlerinde beklenen kötü hava şartları nedeniyle 31 Aralık tarihli 61 seferin karşılıklı olarak iptal edildiğini açıkladı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
31 Ocak 2026 Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik Türkiye’de
31 Ocak 2026 Doğal gazda 2026 tüketim tahmini açıklandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
