SON DAKİKA

Nazım Yılmaz İNŞAAT

A - +

Aksaray Emlak ve İnşaat - 27.02.2021 - 20:40

Nazım Yılmaz İNŞAAT fotoğrafları

Adres : Detaylı bilgilerinizin yayınlanması için bizimle irtibata geçin

Nazım Yılmaz İnşaat olarak, kurulduğumuz günden bugüne kadar belirlemiş olduğumuz prensipleri hiç taviz vermeden uyguluyor ve bunun neticesinde de başarılı işlere imza atıyoruz.

Şirketimiz yapmış olduğu projelerle sıcak ve mutlu yuva hayali kuran yüzlerce ailenin konut ve işyeri sahibi olmasını sağlamıştır. Güçlü ve emin adımlarla büyümeyi temel ilke edinen firmamız oluşturduğu istihdam ve katma değer ile ülke ve bölge ekonomisine güç katmıştır.

Firmamız, tüm projelerinin teslim sonrası başlayacak olan, Teknik Destek konularında müşterilerine %100 Memnuniyet esasına dayalı olarak hizmet vermiş ve bu konuda sürekli altyapısını güçlendirmiş bir şirkettir.

Yapmış olduğumuz tüm projelerde kaliteli imalat ve zamanında teslim prensiplerimizden hiç taviz vermeden üretim yapmaya devam ediyoruz. Şirketimizin başarısındaki en önemli etken olan çalışanlarımıza , tedarikçilerimize ve yıllardır şirketimize gösterdikleri güvenden ötürü müşterilerimize teşekkürlerimi sunarım.

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021