Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Muhtarlar Günü Kars’ta kutlandı Vali Ziya Polat, muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Muhtarlar Günü Kars’ta kutlandı Vali Ziya Polat, muhtarlarla kahvaltıda buluştu

A - +

Yerel Haberler - 21.10.2025 - 17:36

Muhtarlar Günü Kars’ta kutlandı Vali Ziya Polat, muhtarlarla kahvaltıda buluştu

KARS-BHA

Kars Valisi Ziya Polat, Kars Polisevi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında kentte görev yapan köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Programa, Vali Polat’ın yanı sıra il protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda muhtar katıldı. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada Vali Polat, muhtarlık kurumunun önemine vurgu yaparak, muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gördüğünü ifade etti.

Vali Polat, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımız, halkımızın talep ve ihtiyaçlarını ilk elden dinleyen ve bizlere ileten önemli temsilcilerdir. Hep birlikte daha güçlü bir Kars için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021