SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Firma Rehberi » Aksaray Dinlenme Tesisleri » Helvadere Melikşah Binicilik Kulübü

Helvadere Melikşah Binicilik Kulübü

A - +

Aksaray Dinlenme Tesisleri - 03.03.2021 - 23:29

Helvadere Melikşah Binicilik Kulübü fotoğrafları

Adres : Detaylı bilgilerinizin yayınlanması için bizimle irtibata geçin

Aksaray Helvadere At çiftliği

Atlı Fizik Tedavi Hipoterapi, At Pansiyonu, 05 Yaş Üstü Günü Birlik Binişler, Hasan Daği Dağ Safarisi, Göl Safarisi, Çay Bahçesi, Lokanta, Kafeterya. Tesisimizin Hizmetleri Arasında Yer Almaktadır.

Atlı Fizik Tedavi Hippoterapi Rehabilite
30 dakika ve daha uzun
Uzman Kişiler Tarafından’da Engelli Kardeslerimize İyi Geldigi Kanıtlanmış Atli Fizik Tedavi, Hippoterapi ve Rehabilite Hizmetlerine Eğtimli Personellerimiz Tarafından Tesisimiz’de Ulasabileceksiniz.
At Pansiyonu
Süre Değişiklik Gösterir
Bakacak Yeri Olmayan At Sahibi Olan Yada Sahiplenmek İsteyen Musterilerimizin Atlarinin Konaklama,Yeme İçme, Bakımı ve Atlarının Eğitimleri Tesisimizde Yapılmaktadır.
Özel Binicilik Dersi
30 dakika ve daha uzun
Binicilik Nedir? Faydaları Nelerdir? Kolayca Öğrenip Uygulayabileceğiniz Uzman Antrenörlerimiz Tarafından Kişiye Özel Binicilik Dersleri Verilmektedir.
Günü Birlik Binişler
Süre Değişiklik Gösterir
05 Yaş Üstü Her Bireyin Antrenörlerimiz Eşliğinde Profesyonel Ekipmanlarımızla Özel Eğitim Alanın’da (Manej) Gönül Rahatlığıyla Gerçekleştireceğiniz Günü Birlik Binisler.
Atlı Göl Safarisi
Süre Değişiklik Gösterir
Helvadere Gölü Kıyısı Etrafinda Aileniz ve Sevdiklerinizle Birlikte Güzel Bir Gün Geçireceğiniz, Kişiye Özel ve Toplu Bir Şekilde Göl Safari Turları.
Atlı Dağ Safarisi
Süre Değişiklik Gösterir
Hasan Dağının Eşsiz Manzarası Eşliğinde Kişiye Özel ve Toplu Bir Şekilde Dağ Safari Turları
Lokanta Kafeterya Çay Bahçesi
Süre Değişiklik Gösterir
Balık, Tavuk, Mantar, Et ve Izgara Cesitleri, Pide Çeşitleri, Sıcak Soğuk Tüm İçecek Çeşitleri, (Alkolsüzdür) Tesisimizin Hizmetleri Arasında Yer Almaktadır.
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021