SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Firma Rehberi » Güzeller Endüstriyel Mutfak

Güzeller Endüstriyel Mutfak

A - +

Aksaray Firma Rehberi - 08.02.2021 - 22:45

Güzeller Endüstriyel Mutfak fotoğrafları

Adres : Detaylı bilgilerinizin yayınlanması için bizimle irtibata geçin

Güzeller Endüstriyel Mutfak
İsmail Güzel

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe Aksaray’ın öncü firmalarından Güzeller Endüstriyel Mutfak yeni yüzüyle hizmet ağını genişletmeyi planlıyor. Aksaray’da endüstriyel mutfak ve proje ekipmanları sektörüne yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Güzeller işletmesi, kendi imalatı olan ürünlerle de hizmet veriyor.
Güzeller, Aksaray’da otel, restoran, kafe ve diğer kompleksler için mutfakla ilgili yerli ve yabancı ürünlerin anında sağlanabildiği tedarikçi konumunda yer alıyor.
Gelen yoğun talepler üzerine işletmelerini genişletme kararı aldıklarını ifade eden işletme yetkilisi İsmail Güzel; “Daha kaliteli, daha hızlı ve verimli hizmet anlayışıyla başladığımız endüstriyel mutfak işinde Aksaray’da bulunan işletmelerimize daha geniş bir yelpazede hizmet vermek adına işletmemizi büyüterek yenilenen yüzümüzle hizmetimizi sürdürüyoruz” dedi.
‘ARADIĞINIZ TÜM EKİPMAN BURADA’
Aksaray’ın sürekli gelişen bir yapıda olduğunu ve özellikle gıda üzerine kurulu işletmelerin üst düzey hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Güzel; “Toplu yemek üretimi gerçekleştiren firmaların paslanmaz çelik ürünlerden oluşan ekipmanlarla donattıkları, düzenli, dayanıklı mutfaklar endüstriyel mutfak olarak adlandırılır. Bu mutfaklarda kullanılan ekipmanlar ise endüstriyel mutfak ekipmanı olarak bilinirler. Endüstriyel mutfaklarda kullanılacak ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Çünkü sadece yemek üretimi değil, yemeklerin teşhir ve servis edilmesi için gerekli ekipmanlar da düşünülmelidir. Her işletme kendi üreteceği ürünlere göre ekipmanlar seçmeli ve düzenini buna göre kurmalıdır. Aksaray’da da restoran ve kafeler çok profesyonel manada hizmet veriyor. Bizde bu hizmet kervanında bu işletmelerimizin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri tedarik ediyoruz” diye konuştu.
‘KENDİ İMALATIMIZI DA YAPIYORUZ’
Endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe markalaşmış firmalarının ürünlerinin işletmelerinde bulunduğunu kaydeden Güzel, bunun yanı sıra kendi imalatları olan çatal, bıçak ve özel tasarım ahşap ürünleriyle de Aksaray halkına en iyi şekilde hizmet sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Güzel; “Kendi imalatımız olan bambu sunum tepsisi ve ahşap doğrama tahtası ürünlerimizle mutfaklarda şık bir görünümün yanı sıra sağlık açısından sıkıntısız ürünlerle yer almayı hedefliyoruz. Ayrıca müşteri portföyümüzü geliştirerek yeni projeleri olan müşterilerimizle yatırım konusunda istişare ederek oldukça verimli sonuçlar alıyoruz. Müşterilerimize her konuda yardımcı olarak mutfaklarına , işletmelerine kalite katmalarını sağlıyoruz” dedi.
Güzel sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “İşletmemiz sadece sektör ürünlerini değil aynı zamanda küçük ev mutfağı malzemelerini, diğer zücaciye ürünlerini de bünyesinde bulunduruyor. Bu da hanımlar için ayrı bir avantaj sağlıyor. Yani mutfak denildiği zaman akla gelen her türlü malzememiz işletmemizde mevcuttur.”

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021