
ANKARA – BHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şarm El Şeyh’de yürütülen ve Türkiye olarak bizim de katkı sağladığımız Hamas-İsrail görüşmelerinin Gazze’de ateşkesle sonuçlanmasından büyük memnuniyet duyuyorum.” ifadelerini kullandı.
Erdoğan, İsrail hükümetinin ateşkese yönlendirilmesinde siyasi irade gösteren ABD Başkanı Donald Trump’a, ayrıca anlaşmanın sağlanmasında önemli katkıları bulunan kardeş ülkeler Katar ve Mısır’a teşekkür etti.
Türkiye’nin anlaşmanın tüm maddelerinin eksiksiz uygulanmasını yakından takip edeceğini belirten Erdoğan, “Filistin’de 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan, bağımsız ve egemen bir Filistin devleti kurulana dek mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.
Açıklamasında Filistin halkına da seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
“Bu vesileyle, iki yıldır tarifsiz acılar çeken, gayriinsani koşullar altında onurlu bir yaşam mücadelesi veren; yakınlarını, dostlarını kaybeden, tüm zorluklara rağmen izzetli duruşlarını koruyan Filistinli kardeşlerimi en kalbî muhabbetlerimle selamlıyorum. Rabb’im Filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun, şehitlerimizin ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin.”
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
06 Aralık 2025 Limanlarda kasım rekoru: 46,8 milyon ton yük elleçlendi
06 Aralık 2025 Google, 2025’te Türkiye’nin en çok aradıklarını açıkladı
06 Aralık 2025 Türkiye yenilenebilir enerjide hızlı ilerliyor
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
