Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Doğu’da kar alarmı: 198 yerleşim yerine ulaşım kesildi

Doğu’da kar alarmı: 198 yerleşim yerine ulaşım kesildi

A - +

Yerel Haberler - 10.03.2026 - 0:00

Doğu’da kar alarmı: 198 yerleşim yerine ulaşım kesildi

ERZURUM-BHA

Üç ilde toplam 198 yerleşim yerinin yolu kapanırken ekipler yolları yeniden açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum’un kırsal bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 169 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tunceli ve Kars’ta da yollar kapalı

Olumsuz hava koşulları Tunceli ve Kars’ta da ulaşımı olumsuz etkiledi. Tunceli’de 4, Kars’ta ise 25 köy yolunda kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresi ekipleri kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için bölgede karla mücadele çalışmalarını başlattı. Yetkililer, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021