SON DAKİKA

Babanyo

A - +

Aksaray Dekorasyon - İzolasyon - Boya - 08.02.2021 - 23:22

Babanyo fotoğrafları

Adres : Detaylı bilgilerinizin yayınlanması için bizimle irtibata geçin

BABANYO

Teknolojiyi sanat ile buluşturan Babanyo, teknolojik gücünü kullanarak butik üretimi seri hale dönüştürüyor. 50 cm, 60 cm, 80 cm , 100 cm 120 cm ebatlarında banyo dolapları imalatı yapıyoruz.
Babanyo, dünya standartlarında kalitede, esnek kullanım alanlarına sahip özgün tasarımları ile çevre sağlığına önem veren, kolay kurulumu olan, ahşaba hayat veren, günümüzün trendlerine uygun, modüler, şık ve konforlu ürünler üretiyor.
Misyonumuz

“Birlikte Yaratmak ve Geliştirmek” Her alanda ve uluslararası düzeyde yetkin ve kendine güvenen, çok boyutlu ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmek;

Vizyonumuz

katılımcı farklılığa saygılı, özgürlükçü bir kurum kültürü içinde, tüm paydaşlarımızın gereksinimlerine duyarlı, yenilikçi, disiplinlerarası bir eğitim altyapısı ile, öncülüğe yol açan özgün bilginin yaratılmasını ve yayılmasını sağlayan, araştırma ve eğitim alanındaki yaratıcılığı ile uluslararası bir referans noktası olmayı hedeflemektedir.

Babanyo
Yönetim Kurulu Başkanı
Abdullah Ermiş

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021