14:10 Gülağaç Anaokulu’ndan Türkiye Yüzyılı’na Özel Etkinlik
13:24 Emin Koçak: Elektrikli Traktörler Türk Çiftçisi İçin Bir Dönüm Noktası Olacak!
13:01 Aksaray Teknopark Ön Kuluçka Programı, DemoDay Yarışması Sonuçları Açıklandı
19:31 İŞKUR’un Eğitim Desteğiyle Tarımda 13 Kişiye Yeni İş Fırsatları!
16:58 Eğitim-İş Sendikası’ndan “Artık Yeter” Çıkışı: Öğretmenler Okulda Katledilmeye Devam Ediyor

KARS – BHA
Ramin Mammadov başkanlığındaki Azerbaycan heyeti, Kars protokolü ile bir araya gelerek iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliği mesajlarını yineledi. Azerbaycan Cumhuriyeti Dini Kurumlarla İş Komitesi Başkanı Ramin Mammadov, Zamin Aliyev ve beraberindeki heyet, ilk olarak Ziya Polat’ı makamında ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen kabulde, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki güçlü kardeşlik bağları ve iki ülke arasındaki dini, kültürel ve sosyal iş birlikleri ele alındı.
Ziyarette konuşan Kars Valisi Ziya Polat, Türkiye ile Azerbaycan’ın “iki devlet, tek millet” anlayışıyla her alanda dayanışma içinde olduğunu vurgulayarak, Azerbaycan heyetini Kars’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede, karşılıklı ziyaretlerin iki ülke arasındaki bağları daha da güçlendirdiği ifade edildi.
Azerbaycan Cumhuriyeti Dini Kurumlarla İş Komitesi Başkanı Ramin Mammadov ise Türkiye ile Azerbaycan arasındaki tarihi ve kültürel bağların her zaman güçlü olduğunu belirterek, Kars’ın iki ülke arasındaki dostluğun önemli şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger'i ziyaret Azerbaycan heyeti daha sonra Ötüken Senger’i makamında ziyaret etti.
Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, şehirler arası kültürel ilişkiler, kardeş şehir çalışmaları ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger, Azerbaycan heyetini Kars’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşliğin sadece devletler arasında değil, halklar arasında da güçlü şekilde yaşatıldığını ifade etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretler, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
05 Mart 2026 THY’nin net kârı 118,2 milyar liraya yükseldi
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
14:10 Gülağaç Anaokulu’ndan Türkiye Yüzyılı’na Özel Etkinlik
13:24 Emin Koçak: Elektrikli Traktörler Türk Çiftçisi İçin Bir Dönüm Noktası Olacak!
13:01 Aksaray Teknopark Ön Kuluçka Programı, DemoDay Yarışması Sonuçları Açıklandı
19:31 İŞKUR’un Eğitim Desteğiyle Tarımda 13 Kişiye Yeni İş Fırsatları!
16:58 Eğitim-İş Sendikası’ndan “Artık Yeter” Çıkışı: Öğretmenler Okulda Katledilmeye Devam Ediyor
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
