Yedi Öğrencinin Projesine TÜBİTAK’tan Destek

Eğitim - 11.11.2021 - 9:23

Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) farklı okullarında eğitim-öğretim gören yedi öğrencinin danışmanları gözetiminde hazırladığı projeler TÜBİTAK desteğine layık görüldü.

Bir süre önce TÜBİTAK, 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 Yılı 1. Dönem Çağrısına çıktı. Süreç içerisinde yapılan çalışmalar tamamlandı ve ilgili program için gereken başvurular yapıldı. Değerlendirmelerin ardından ASÜ’den yedi öğrencinin projesi destek almaya hak kazandı. Öğrencilerin isimleri şöyle; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Berfin Sesli, Melek Korkmaz ve Yunus Emre Canlı, Veteriner Fakültesi’nden Mustafa Eren Döşeyici, Mühendislik Fakültesi’nden Özlem Gökdemir ve Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’ndan Ömer Çayabatmaz ve Rumeysa Kart.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, proje üreten öğrencileri ve danışmanlarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Eğitim ABD’de üniversite kampüsünde silahlı saldırı: 2 ölü, 8 yaralı

Eğitim Ankara’da trafik kazası: 4 kişi yaralandı

Eğitim Turuncu kaplanlar yollar için gece gündüz çalışıyor

Eğitim Denizli’de filtre fabrikasında yangın

Eğitim Arcen Koleji eğitimde yeni bir vizyonla kapılarını açtı

Eğitim Milletvekili Kaşlı TBMM Genel Kurulu’nda 2026 Bütçesini Değerlendirdi

Eğitim Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz’dan seçim süreci öncesi önemli açıklamalar

Eğitim Sakarya’da ‘Profesyonel Boks Gecesi’ etkinliği

Eğitim Paylaş “Davraz, En Güvenli Kayak merkezi olma özelliğini güçlendiriyor”

Eğitim Papa 14. Leo’nun Türkiye ziyareti: Diplomasi, tarih ve stratejik mesajlar

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021