Aksaray Haberleri - 01.12.2015 - 9:39
Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu, eğitim öğretimde yeni bir çığır açarak Uluslararası projelerle Aksaray’daki ve Türkiye’deki eğitim öğretim sistemini dünyaya tanıtıyor.
Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu İngilizce öğretmeni Sultan Durmuş, tarafından hazırlanan “Kahraman olmak ya da olmamak” adlı proje kapsamında Belçika, İtalya, Portekiz, Polonya, Bulgaristan ve Türkiye ortaklığında ilk toplantı ve gezi Belçika’nın Libramont şehrine gerçekleştirildi.
Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu Müdürü Enver Koç, Belçika’da gerçekleştirilen proje gezisine ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.
“Okulumuz İngilizce öğretmeni Sultan Durmuş tarafından hazırlanan “Kahraman olmak ya da olmamak” adlı proje kapsamında Belçika, İtalya, Portekiz, Polonya, Bulgaristan ve Türkiye olarak ilk toplantımızı ve gezimizi Belçika’nın Libramont şehrinde gerçekleştirmiş olduk.
İngilizce öğretmenimiz Sultan Durmuş ve Sınıf öğretmenimiz Polat Oğuz’unda katıldığı toplantı ve gezi kapsamında Belçika’nın Libramont ilkokulunda okulun fiziki özellikleri ve eğitim ortamını inceledik. Sınıfları ziyaret edilip karşılaştırmalar yaptık. Okulumuz ve bizler adına çok verimli bir proje toplantısı ve gezisi olmuştur.”
Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok
Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak
Aksaray Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021