Aksaray Haberleri - 20.11.2015 - 13:40
Aksaray Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (ASÜ-DOST), Mersin Narlıdere’de bir dalış etkinliği gerçekleştirdi ve sualtında ASÜ bayrağı açtı.
Yaklaşık 1 yıl kadar önce kurulan ASÜ-DOST, düzenlediği sportif etkinliklerle dikkat çekiyor. Daha önce iki kez Hasandağı tırmanışı ve ASÜ Bahar Şenliklerinde bisiklet etkinliği gerçekleştiren ASÜ-DOST, şimdi de gerekli eğitimlerin ardından bir dalış etkinliğini hayata geçirdi. Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Dalış Eğitmeni Cengiz Yılmaz, Mersin’deki etkinlik öncesinde, ASÜ Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda dalış ekibine eğitim verdi. ASÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Özcan ve Aksaray Barosu Avukatlarından Hasan Atılgan, katıldıkları eğitimin ardından “Tek Yıldız” almaya hak kazandı. Tamamlanan eğitim çalışmalarının ardından ekip, ASÜ-DOST Kurucu Hocası Prof. Dr. Süleyman Tarman ve Yrd. Doç. Dr. Ferhat Kadir Pala ile Mersin’deki dalış etkinliğine katıldı ve ASÜ bayrağını su altında dalgalandırdı.
ASÜ-DOST, önümüzdeki günlerde de farklı sportif etkinlikler gerçekleştirecek.
Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman
Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri
Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil
Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021