Aksaray Haberleri - 04.10.2016 - 9:15
27.09.2016 günü saat:13.30 sıralarında İlimizde ikamet eden N.O. isimli şahsı telefonla arayıp “Ben Polis Memuruyum, FETÖ’ den dolayı Soruşturma yürütüyoruz, FETÖ’nün bankasına hesap açmışsınız bu yüzden dolayı soruşturma geçireceksiniz, sizin kardeşinizin de bu yüzden ifadesini alıyoruz” diyerek şahsın banka hesabındaki parasını çekerek ıssız bir yere bırakmasını, oradan bayan polis memurunun alacağını söyledi.
Olayı öğrenen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri dolandırıcı olduğu anlaşılan şahsı yakalamak için tedbir aldı. Müştekinin, şüpheli şahsa parayı istediği yere bıraktığını söylemesi üzerine ekiplerimiz şahsı kısa sürede yakaladı. Yapılan araştırmada Y.M. isimli şüphelinin kendi PTT hesabına farklı illerden 92.500 TL (yüzdokuzbinbeşyüz ) para ve 30.000 TL (otuzbin) değerinde ziynet eşyası gönderildiği, İstanbul ilinde sahil civarında yaşlı bir bayandan 17.000 TL. para aldığı ve Y.M. nin bu paraları hesabından çektiği tespit edildi.
Şüpheli Y.M. yapılan işlemlerin ardından Adli Makamlara sevk edildi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Aksaray Haberleri Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı
Aksaray Haberleri Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı
Aksaray Haberleri İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
Aksaray Haberleri “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021