Yerel Haberler - 25.10.2025 - 15:25
KARS-BHA
Toplantıda, havza ölçekli yönetim planları, içme ve kullanma suyu planları, su verimliliği, su tasarrufu ve il su kurulları konuları ele alındı. Ayrıca, ilgili kurumlarca yürütülen mevcut ve planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Kars ve bölge illerini kapsayan Aras Havzası’nda su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi, verimli kullanımı ve gelecek nesillere aktarılması adına önemli kararların görüşüldüğü toplantıya, çeşitli kurum müdürleri ve yetkililer de katılım sağladı.
Vali Ziya Polat, toplantıda yaptığı değerlendirmede, suyun yaşamın en temel kaynağı olduğuna dikkat çekerek, “Su hayattır, berekettir, hazinedir. Su kaynaklarımızı korumak, verimli kullanmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Hayatımıza sahip çıkalım, bir damla da sen ol!” ifadelerini kullandı.
Toplantı, kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve su yönetiminde etkin adımların atılması yönünde alınan kararlarla sona erdi.
Yerel Haberler 14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı
Yerel Haberler Küresel ticaret alarmda: Hürmüz Boğazı’nda 1900 gemi durdu
Yerel Haberler Elazığ’da 4,3 büyüklüğünde deprem
Yerel Haberler Merkez Bankası rezervlerinde sert düşüş
Yerel Haberler ABB’den “peyzaj vurgunu” iddialarına yalanlama
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021