Yerel Haberler - 25.10.2025 - 15:25
KARS-BHA
Toplantıda, havza ölçekli yönetim planları, içme ve kullanma suyu planları, su verimliliği, su tasarrufu ve il su kurulları konuları ele alındı. Ayrıca, ilgili kurumlarca yürütülen mevcut ve planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Kars ve bölge illerini kapsayan Aras Havzası’nda su kaynaklarının sürdürülebilir yönetimi, verimli kullanımı ve gelecek nesillere aktarılması adına önemli kararların görüşüldüğü toplantıya, çeşitli kurum müdürleri ve yetkililer de katılım sağladı.
Vali Ziya Polat, toplantıda yaptığı değerlendirmede, suyun yaşamın en temel kaynağı olduğuna dikkat çekerek, “Su hayattır, berekettir, hazinedir. Su kaynaklarımızı korumak, verimli kullanmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Hayatımıza sahip çıkalım, bir damla da sen ol!” ifadelerini kullandı.
Toplantı, kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve su yönetiminde etkin adımların atılması yönünde alınan kararlarla sona erdi.
Yerel Haberler Erdoğan: Teşkilatımız Ramazan’da milletle gönül gönüleydi
Yerel Haberler Galatasaray’dan 347 milyon euroluk dev gelir
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yerel Haberler Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Yerel Haberler “Yenidoğan çetesi” davasında tutukluluk devam kararı
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021