
BETÜL YILMAZ / AMASYA-BHA
Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde sürücüsü henüz belirlenemeyen 26 ER 251 plakalı otomobil, İstasyon Köprüsü üzerinde kontrolden çıkarak korkuluklara çarptıktan sonra Yeşilırmak Nehri’ne düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada otomobilde bulunan Batuhan K. (34), kendi imkânlarıyla sudan çıkmayı başardı. Yaralı, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
AFAD ve itfaiye ekiplerine bağlı dalgıçlar tarafından nehirde yapılan arama çalışmalarında otomobilin yeri tespit edildi. Halat bağlanan araç, vinç yardımıyla sudan çıkarıldı. Araç içerisinde bulunan Emre Gülsoy’un (29) hayatını kaybettiği belirlendi.
Gülsoy’un cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
31 Ocak 2026 Fenerbahçe’de toplam borç 27 milyarı geçti
31 Ocak 2026 Lüks otomobil şarj istasyonunda alev aldı
31 Ocak 2026 Emekli zam farkı 4 Şubat’ta yatıyor
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
