Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » AJet’in Avrupa’daki yeni hattı: Rotterdam

AJet’in Avrupa’daki yeni hattı: Rotterdam

A - +

Yerel Haberler - 16.10.2025 - 13:06

AJet’in Avrupa’daki yeni hattı: Rotterdam

ANKARA-BHA

34 ülkede 100 noktaya seferleri bulunan AJet, Avrupa’nın en büyük limanına sahip olan Rotterdam kentini uçuş ağına katıyor. Ticari ve kültürel açıdan önemli bir yere sahip olan Rotterdam, AJet’in Amsterdam’ın ardından Hollanda’daki ikinci rotası olacak. Rotterdam’a ilk sefer 22 Şubat 2026’da yapılacak. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Rotterdam The Hauge Havalimanı’na pazartesi, perşembe, cuma ve pazar olmak üzere haftada 4 gün sefer düzenlenecek.

Kerem Sarp: Rotterdam’ı uçuş ağımıza eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, yeni hattı sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Kerem Sarp, “22 Şubat 2026 tarihinden itibaren haftalık 4 frekans İstanbul – Rotterdam seferlerine başlayacağız. Yeni hattımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye’nin en genç ve en hızlı büyüyen hava yolu olarak hikayemize yepyeni destinasyonlar eklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021