Sosyal Bilimler Enstitüsü İçin Yeni Programlar Onaylandı

Aksaray Haberleri - 12.05.2020 - 12:56

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösterecek olan yeni programların, YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti.

Bir süre önce YÖK’e, İngilizce İktisat Tezli Yüksek Lisans programı ve disiplinler arası faaliyet gösterecek Maliye ve Mali Yönetim Anabilim Dalı kurularak, bu anabilim dalına bağlı Tezli ve Tezsiz Maliye ve Mali Yönetim Yüksek Lisans programlarının açılması için başvuruda bulunulmuştu. ASÜ’nün başvurusu Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısı’nda incelendi ve kabul edildi. Şahin, hayatta karşılığı olan bölüm ve programlarla büyümeye devam ettiklerini, eğitimin niteliğini daha da geliştirmek adına yapılması gereken tüm çalışmaları titizlikle takip ettiklerini kaydetti.

Yeni programların hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Şahin, “Başvuru sürecinden kabul sürecine kadar, çalışmamıza emek veren ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza

Aksaray Haberleri Elazığ’da kaçak siah operasyonu: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı

Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı

Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı

Aksaray Haberleri Adalet Bakanlığı’na yeni personel alımı yapılacak

Aksaray Haberleri Manisa Büyükşehir Belediyesi danışmanına gözaltı

Aksaray Haberleri Arapgir’de gönüllere dokunan buluşma

Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021