Merkez Parti Gazetemizi Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 22.01.2015 - 20:38

Merkez Parti Kurucular kurulu üyesi ve İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ali Emekli, Merkez Parti Aksaray İl Başkanı Şaban Güldalı, Merkez Parti Aksaray İlçe Başkanı Ali Bülbül, Merkez Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Ahmet Demirci ve Merkez Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Osman Güvenç gazetemizi ziyaret ettiler. Merkez Parti Yöneticileri ve milletvekili aday adayları Gazetemiz Genel yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya’yı ziyaret edip güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyaret Esnasında parti çalışmaları hakkında bilgi veren Emekli; kısa süre önce kurulmalarına rağmen, ciddi yol aldıklarını ve önümüzdeki günlerde daha önce kurulmuş 15’e yakın partinin kendilerine katılacağını belirtti.“İktidarı salimen, demokratik yolla, seçim yoluyla almak istiyoruz. Bütün hedefimiz bu. Aralarında Türkiye Değişim Hareketi (TDH), Halkın Yükseliş Partisi (HYP), Hak ve Adalet Partisi, Önce Vatan Partisi, Engelsiz Türkiye Partisi’nin de bulunduğu yaklaşık 15 parti yakında bize katılacak. Bu bize Merkez Parti’nin bir ihtiyaç partisi olduğunun bilgisini veriyor. Biz Türkiye’ye yönelik bir partiyiz” diye konuştu.

Biz belli bir siyasi görüşün değil, Türkiye’nin partisiyiz. Halkın partisiyiz, adaletin partisiyiz” Tüm halkımızı Merkez Parti çatısı altında buluşmaya bekliyoruz”dedi.

Aksaray Haberleri 92 Milyon 211 Bin TL Destek Ödemesi Bereketli Olsun

Aksaray Haberleri ABİDE Araştırması Aksaray’da da Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden Emeklilere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Aksaray Haberleri ASÜ Tıp Fakültesinin Yeni Dekanı Prof. Gölgeler Oldu

Aksaray Haberleri İstanbul Bilim Festivali ASÜ’nün Katkılarıyla Yapılacak

Aksaray Haberleri Aksaray Baro Başkanı Ay Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinden 23 Nisan’a Özel Çocuk Şenliği

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer, Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Aksaray Haberleri Aksaray’ın Kalbinde Yeni Bir Şehir İnşa Ediyoruz

Aksaray Haberleri ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021