Malatya’da Hatunsuyu Ortaokulu bünyesindeki anasınıfı açıldı

Yerel Haberler - 29.04.2026 - 0:00

MALATYA – BHA

Açılış programına Seddar Yavuz başta olmak üzere, İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Hatice Atan, il protokolü, eğitim yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda konuşan Vali Yavuz, erken çocukluk eğitiminin önemine dikkat çekerek, “Eğitime yapılan her katkıyı, büyüklüğü ne olursa olsun, geleceğimize yapılan en kıymetli yatırım olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir toplum, ancak iyi yetişmiş nesillerle mümkündür. Bizler köklü bir medeniyetin mensupları olarak; değerlerini bilen, hakkı ve hukuku gözeten, nezaketli, üretken ve sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmeyi en önemli görevimiz kabul ediyoruz.

Depremin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek, siz kıymetli Malatyalı hemşehrilerimizle birlikte büyük bir dayanışma örneği sergiledik. Bugün geldiğimiz noktada sadece konutlar değil; sosyal donatı alanlarıyla, eğitim ve sağlık yatırımlarıyla, her yönüyle güçlü ve modern bir Malatya’yı yeniden inşa ediyoruz.

Yaşadığımız bu büyük imtihan, bizlere bir gerçeği bir kez daha göstermiştir: Büyük olmak, zor zamanlarda gösterilen birlik ve dayanışmayla mümkündür. Aziz milletimiz ve güçlü devletimiz, hiçbir vatandaşını sahipsiz bırakmamış, her zaman olduğu gibi yine milletinin yanında olmuştur. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Hep birlikte, el ele vererek şehrimizi daha güçlü yarınlara taşımaya devam edeceğiz.

Sevgili evlatlarımız; sizler bizim umudumuz, yarınlarımızın teminatısınız. Sizler için çalışmaya, sizlere daha güçlü ve daha güzel bir gelecek bırakmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kurdele kesim töreninde, yapılan yatırımın ilimiz eğitim altyapısına kazandırdığı katkıya vurgu yapılırken, katılımcılar tarafından açılışın hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen kurdele kesiminin ardından anasınıfı resmen hizmete açıldı. Program, Vali Yavuz’un sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenmesiyle sona erdi.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021