Ekecik Köyleri “Hazım Turan” Dedi

Aksaray Haberleri - 26.02.2015 - 17:59

AK Parti milletvekili aday adayı çalışmaları son hızıyla devam eder iken adaylardan Hazım Turan Ekecik bölgesinde tüm delegeler ile görüşerek bölge hakkında bilgiler aldı.

AK Parti milletvekili aday adayı Hazım Turan yaptığı açıklamada:7 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekilliği yarışında bende varım. Ben Aksaray’a 26 yıl devlet kurumlarında hizmet ettim. Benim okuttuğum öğrenciler bugün Ak partinin delegeleri ve temsilcileri. Ben eğitime büyük destek verdim. Bunun meyvesini de bu secimde almak istiyorum. Yine Ekecik bölgesinde Akin ve Sağır Karaca köylerinde muhtar ve köy heyeti ile teker teker görüşerek bölgenin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulundum.

Sağır karaca köyü yakınlarında yapılmakta olan Baraj gölünde inceleme yaparak buranın hakkında Muhtar Nusret Yar’dan bilgi aldım. Ekecik bölgesinde buna benzer projelileri artırılarak bölge halkının daha fazla gelir elde etmesi sağlanması için çalışmalar yapılması gerekiyor. Şayet Aksaray’ımızı mecliste temsil etmek kısmet olursa Ekecik bölgesinin sorunlarını takipçisi olacağını belirtti.

Sağırkaraca Köyü Muhtarı Nusret Yar yaptığı açıklamada, milletvekilliği seçimlerinde çok adaylar köyümüze geldi ama bizim adayımız Hazim Turan’dır. Biz yıllardır kardeşimizin eğitime verdiği desteği bilen birisiyim” dedi.

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021