Dil Projesinin Son Toplantısı Aksaray’da Gerçekleşti

Aksaray Haberleri - 03.11.2015 - 10:12

AB Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, akademisyenlerin iletişimsel dil becerilerinin geliştirilmesine yönelik dil projesinin son toplantısı Aksaray’da gerçekleştirildi.

Toplantıya, proje ortağı ülkeler olan İngiltere, Macaristan ve İtalya’dan akademisyenlerin yanı sıra Aksaray Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi temsilcileri de iştirak etti. Toplantıda, akademisyenlerin dil öğrenimlerine katkı sağlaması için oluşturulan internet sitesinin son durumu görüşüldü. İnternet sitesi, akademisyenlerin dil konusunda yaşadıkları sorunları giderme, eksikleri tamamlama ve seviyelerini ölçme imkânı sunuyor. 2014 yılında başlayan proje kapsamında, proje ortağı tüm ülkelerde çeşitli toplantılar yapılmış ve sistemin detayları şekillendirilmişti. Aksaray’da gerçekleştirilen son toplantıda ise, projenin genel bir tanıtımı yapıldı. Artık www.real-english.org internet sitesine girenler, İngilizcelerini online olarak geliştirebilecekler. Proje toplantısında ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, projenin son derece verimli olduğunu söyledi ve çalışmalarda emeği geçenleri kutladı.

Aksaray Haberleri ATSO Üyeleri TÜYAP’ta Yapı Fuarına Katıldı

Aksaray Haberleri Aksaray Ticaret Merkezine Kavuşuyor

Aksaray Haberleri Lavanta Bahçemiz Tarım ve Turizmin Buluşma Noktası Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Sosyal Belediyecilikte Örnek Olmaya Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Sığırların Solunum Hastalıklarına İlişkin Proje Destek Aldı

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021