Yerel Haberler - 21.04.2026 - 0:00
İSTANBUL – BHA
İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, 5’i tutuklu 6 sanık hakim karşısına çıktı, duruşma devam ediyor. 13 Kasım’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir Muhammet Böcek (6), Masal Böcek (3) ile anne Çiğdem Böcek ve baba Servet Böcek yaşamını yitirmişti. Olay sonrası yürütülen soruşturmanın ardından hazırlanan iddianameyle açılan davanın ilk duruşması bugün görülüyor.
İddianamede, DSS İlaçlama firmasının sahibi Serkan Kışı’nın yanı sıra Zeki Kışı, Doğan Cağferoğlu, otel yetkilisi Hakan Oğlak ve Muhammad Moeen Ud In Chıshtı hakkında “bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak” suçundan 2 yıl 8 aydan 22,5 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Şüpheli Rustemsha Batyrov için ise “taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma” suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis isteniyor.
Saat 11.00 sıralarında kimlik tespitiyle başlayan duruşmada 4 sanık salonda hazır bulunurken, diğer sanıklar SEGBİS aracılığıyla katılıyor. Duruşmayı müşteki ve sanık avukatlarının yanı sıra çok sayıda izleyici takip ediyor.
Yerel Haberler Trump’tan İran’a ateşkes ihlali suçlaması
Yerel Haberler Amasya’da baharın habercisi süt kuzuları anneleriyle buluştu
Yerel Haberler BOZDAK eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor
Yerel Haberler Kars 36 Spor’un ertelenen maçının yeni tarihi belli oldu
Yerel Haberler Battalgazi Belediyesi’nden Orduzu’da yol açma çalışması
Yerel Haberler Amrabat’tan Fenerbahçe’ye kötü haber: Durumu belirsiz
Yerel Haberler Ankara’dan Atina’ya deniz yetki alanı tepkisi
Yerel Haberler MHP Ardahan İl Teşkilatı için fesih kararı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021