Yerel Haberler - 27.01.2026 - 7:49
ANKARA-BHA
Toplantıya Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, BHA Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Aksan, BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar, BHA Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Fatih Tüten, TİMBİR Akademi Koordinatörü Mehmet Erdem Tokuş ile ortaklar katıldı.
Toplantıda, geride kalan 1 yıllık süreçte yürütülen çalışmalar ve kurumsal işleyiş değerlendirilirken, 2026 yılına ilişkin hedefler ve planlamalar masaya yatırıldı. Kurumsal yapılanmanın güçlendirilmesi, iş süreçlerinin sürdürülebilirliği ve yeni dönemde atılacak adımlar kapsamlı şekilde ele alındı.
Görüşmelerin sonunda BHA AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Muhammet Fatih Tüten’in getirilmesi kararlaştırıldı. BHA AŞ’nin yeni yılda kurumsal altyapısını daha da güçlendirerek yayıncılık kapasitesini artırması, çalışma süreçlerini geliştirmesi ve 2026 hedefleri doğrultusunda daha etkin bir yapılanmayla yoluna devam etmesi bekleniyor.
Yerel Haberler Serkan Başsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
Yerel Haberler AJet dış hatlarda büyüyor: 3 yeni hat açılıyor
Yerel Haberler Beşiktaş’ın yeni orta sahası İstanbul yolunda
Yerel Haberler Aksaray’a hızlı tren müjdesi! Dört kente birden bağlanacak
Yerel Haberler AFCON finaline ağır ceza! Senegal ve Fas’a yaptırım
Yerel Haberler Yılmaz: Dezenflasyon süreciyle birlikte istihdam piyasasında olumlu tablo devam ediyor
Yerel Haberler 28 Ocak Veri Koruma Günü’nde Kamuda Yapay Zekâ ele alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021