Yerel Haberler - 27.01.2026 - 7:49
ANKARA-BHA
Toplantıya Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, BHA Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Aksan, BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar, BHA Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Fatih Tüten, TİMBİR Akademi Koordinatörü Mehmet Erdem Tokuş ile ortaklar katıldı.
Toplantıda, geride kalan 1 yıllık süreçte yürütülen çalışmalar ve kurumsal işleyiş değerlendirilirken, 2026 yılına ilişkin hedefler ve planlamalar masaya yatırıldı. Kurumsal yapılanmanın güçlendirilmesi, iş süreçlerinin sürdürülebilirliği ve yeni dönemde atılacak adımlar kapsamlı şekilde ele alındı.
Görüşmelerin sonunda BHA AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Muhammet Fatih Tüten’in getirilmesi kararlaştırıldı. BHA AŞ’nin yeni yılda kurumsal altyapısını daha da güçlendirerek yayıncılık kapasitesini artırması, çalışma süreçlerini geliştirmesi ve 2026 hedefleri doğrultusunda daha etkin bir yapılanmayla yoluna devam etmesi bekleniyor.
Yerel Haberler Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Yerel Haberler Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Yerel Haberler Anahtar Parti, AK Parti ile bayramlaştı
Yerel Haberler İstanbul’da “Huzur” operasyonu: 527 gözaltı
Yerel Haberler 29 ilde DEAŞ’a yönelik operasyon: 139 gözaltı
Yerel Haberler Körfez hattında füze yağmuru: Binlerce saldırı
Yerel Haberler Asensio için kritik viraj: Dünya Kupası umudu sürüyor
Yerel Haberler Esenler’de yolcu otobüsü alev alev yandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021