Yerel Haberler - 28.10.2025 - 10:22
BALIKESİR-BHA
Depremin 5,99 kilometre derinlikte gerçekleştiği ve Balıkesir’in yanı sıra İzmir, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya dahil Marmara ve Ege bölgelerindeki birçok ilde hissedildiği belirlendi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremin ardından can kaybının olmadığını, kullanılmayan 3 bina ve 1 dükkanın yıkıldığını açıkladı. Tedbir amacıyla Balıkesir genelinde okullara bir günlük tatil verilmişti.
Deprem Manisa’yı da etkiledi. Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Akhisar, Demirci, Kırkağaç, Soma ve Gördes ilçelerinde 26 evde hasar tespit edildiğini, çok sayıda kişinin panik nedeniyle yaralandığını ve eğitime 1 günlük ara verildiğini duyurdu.
Bölgede artçı sarsıntılar sürerken, vatandaşlara tedbirli olmaları ve AFAD’ın uyarılarını takip etmeleri çağrısında bulunuldu.
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler İzmir’de yangın: 3 atölye ve 2 depo zarar gördü
Yerel Haberler Meta’ya çocuk güvenliği davasında 375 milyon dolarlık ceza
Yerel Haberler Minguzzi ailesine tehditte bulunan şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler Genç çiftlere evlilik desteği arttı
Yerel Haberler Bakan Fidan, bölgesel gelişmeler için üç ülkeyle temas kurdu
Yerel Haberler Petrol fiyatlarında gerileme
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021