Aksaray Haberleri - 05.09.2015 - 17:10
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ile beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti.
Bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere memleketleri Aksaray’a gelen Bakanlar, Rektör Şahin’le de görüşerek, yeni görevinde başarılar dilediler. Kurulduğu günden buyana ASÜ’yü takip ettiklerini ve üniversitenin şu ana kadar son derece hızlı bir büyüme ivmesi yakaladığını kaydeden Bakanlar, son olarak Tıp Fakültesi’nin kurulmasıyla, bu büyümenin daha da hızlanacağını belirttiler. Tıp Fakültesi’nin geleceğine ilişkin yapılması gerekenler hususunda kısa bir sunum yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ise, Aksaray’ın yıllardır en büyük beklentilerinden olan Tıp Fakültesi’nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Şahin daha sonra öğrenci sayısı, bu yıl öğrenci alacak yeni bölüm ve programlar, İlçelerdeki okullar ile üniversitede devam eden diğer yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.
Bakanların Rektörlük ziyaretine Vali Şeref Ataklı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekili Nevzat Palta ve üniversite yöneticileri iştirak etti.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021