Yerel Haberler - 04.11.2025 - 17:45
ANTALYA-BHA
Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Dursun Deniz, rahmetli babasının anısını yaşatmak için her yıl topladığı mantarları ücretsiz olarak mahalle halkına dağıtıyor.
Çocukluğundan bu yana babasıyla birlikte ormanda mantar topladığını anlatan Deniz, bu alışkanlığın kendisi için bir tutkuya dönüştüğünü söyledi. Babasını kaybettikten sonra onun anısını yaşatmak için mantar toplamaya devam ettiğini belirten Deniz, “Ben bu işi para için yapmıyorum. Rahmetli babam çok severdi mantarı. Onun anısını yaşatmak ve hayır yapmak için her yıl topladığım mantarları ücretsiz olarak mahalleliye veriyorum” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 10 kilo mantar toplayan Deniz, bunları komşularına ve ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Mahalle sakinleri ise Dursun Deniz’in bu anlamlı davranışına teşekkür ederek, “Hem babasının hatırasını yaşatıyor hem de örnek bir iyilik yapıyor” dedi.
Yerel Haberler Serik hali’nde tuvalet krizi: Çiftçi ve esnaf isyanda
Yerel Haberler Başdeğirmen’den Daşdöner’e güçlü destek mesajı
Yerel Haberler Sinerji AŞ, EDEX 2025’ten güçlü dönüş yaptı
Yerel Haberler Kars’ta Yüzme Sporu Aday Hakem Kursu yoğun ilgiyle başladı
Yerel Haberler Mercedes-Benz Türk Aksaray Fabrikası’ndan Tarihi Başarı: 400 Bininci Kamyon Üretildi!
Yerel Haberler İstanbul Valiliği’nden sağanak uyarısı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021