Yerel Haberler - 04.11.2025 - 17:45
ANTALYA-BHA
Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Dursun Deniz, rahmetli babasının anısını yaşatmak için her yıl topladığı mantarları ücretsiz olarak mahalle halkına dağıtıyor.
Çocukluğundan bu yana babasıyla birlikte ormanda mantar topladığını anlatan Deniz, bu alışkanlığın kendisi için bir tutkuya dönüştüğünü söyledi. Babasını kaybettikten sonra onun anısını yaşatmak için mantar toplamaya devam ettiğini belirten Deniz, “Ben bu işi para için yapmıyorum. Rahmetli babam çok severdi mantarı. Onun anısını yaşatmak ve hayır yapmak için her yıl topladığım mantarları ücretsiz olarak mahalleliye veriyorum” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 10 kilo mantar toplayan Deniz, bunları komşularına ve ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Mahalle sakinleri ise Dursun Deniz’in bu anlamlı davranışına teşekkür ederek, “Hem babasının hatırasını yaşatıyor hem de örnek bir iyilik yapıyor” dedi.
Yerel Haberler Ankara Sincan’da zincir marketin çanta uygulamasına inceleme
Yerel Haberler İstanbul’daki sel felaketinde can kaybı 7’ye yükseldi
Yerel Haberler Türkiye’de ultrason cihazı üretimi için tesis kuruluyor
Yerel Haberler Antalya’da park manevrası ölümle sonuçlandı
Yerel Haberler “Ceza Sahası”na Amerika’dan ödül
Yerel Haberler Bahçeli: Basın özgürlüğü, suç işleme özgürlüğü değildir
Yerel Haberler Üsküdar Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Sarıoğlu oldu
Yerel Haberler Keçiören’de muhtarlar bir araya geldi
Yerel Haberler Özçelik-İş, Brüksel’de sanayide dönüşümü değerlendirdi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021