Yerel Haberler - 27.10.2025 - 7:07
ANKARA – BHA Ankara’dan sefer yaptığı dış hat destinasyon sayısını artırmaya devam eden AJet, Irak’ın önemli kentlerinden Erbil’e Başkent’ten ilk seferini 27 Ekim 2025 tarihinde yaptı. AJet, Ankara’dan Erbil’e perşembe ve pazar olmak üzere haftanın 2 günü sefer düzenleyecek.
AJet, Kasım ve Aralık ayı başında ise Irak’ın 3 önemli kentine daha Ankara ve İstanbul’dan direkt seferler başlatacak. Orta Doğu’nun en önemli merkezlerinden biri olan Bağdat’a, İstanbul’dan seferleri bulunan AJet; Başkent Ankara’dan, Irak’ın başkenti Bağdat’a 3 Kasım 2025’te ilk direkt seferini düzenleyecek. AJet’in Ankara’dan Bağdat’a seferleri; pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün olacak.
2 Aralık 2025’te İstanbul’dan Süleymaniye kentine başlayacak seferler; salı, çarşamba, cumartesi, pazar olmak üzere haftada 4 gün yapılacak. AJet, 5 Aralık 2025’te ise İstanbul’dan Irak’ın ikinci büyük kenti Basra’ya ilk direkt seferini düzenleyecek. Seferler; salı, cuma ve pazar olmak üzere haftada 3 gün olacak.
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi
Yerel Haberler LGS’de yeni uygulama: Beslenme paketi için veli onayı şart
Yerel Haberler Minguzzi ailesine tehditte bulunan şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler Genç çiftlere evlilik desteği arttı
Yerel Haberler Bakan Fidan, bölgesel gelişmeler için üç ülkeyle temas kurdu
Yerel Haberler Petrol fiyatlarında gerileme
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021