Aksaray Haberleri - 25.05.2015 - 21:43
Aksaray’da 47 ilkokul öğrencisi ve 2 öğretmen yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Aksaray’ın Güzelyurt ve Ortaköy ilçelerindeki ilkokullarda eğitim gören 47 öğrenci ve 2 öğretmen, öğle yemeğinin ardından mide bulantısı, karın ağrısı ve kusma şikayetleriyle hastanelere müracaat etti. Yemekten zehirlendikleri belirlenen öğrenci ve öğretmenler Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğrenci ve öğretmenler burada tedavi altına alınırken, yemeği Aksaray’da bir yemek firmasının dağıttığı öğrenildi. Zehirlenen öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Ayrıca; Nevşehir’de 100’e yakın öğrenci yedikleri yemekten zehirlenerek hastanelerde tedavi altına alındı. Niğde’de taşımalı eğitimle öğrenim gören öğrenciler, okulda yedikleri yemekten zehirlendi. İlk belirlemelere göre yaklaşık 168 öğrenci ilçe hastanelerinde tedavi altına alındı. Öğrencilerin Aksaray’da bulunan bir yemek şirketinden gelen makarna, tavuklu bezelye ve ayran yedikleri öğrenildi. Diğer yandan köy muhtarları taşımalı öğrencilerin ailelerine duyuruda bulundu. Veliler, çocuklarını en yakın hastanelere götürüyor.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021