Yerel Haberler - 27.11.2025 - 7:45
KARS – BHA
Kadın dayanışmasını ve üretimin gücünü öne çıkaran etkinliğe; Yeşilay Kars Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Hatice Arabul, Kars İl Müftü Yardımcısı Fatma Savcı, Yeşilay Kars Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Komisyonu Üyeleri ve Yeşilay gönüllüleri katıldı.
Atölye çalışmasında işlenen her dantel, kadın emeğinin zarafetini ve inceliğini temsil ederken, aynı zamanda kadına yönelik şiddete karşı verilen güçlü mesajların sembolü oldu. İlmek ilmek işlenen dantel motifleriyle kadınlar, her kadının ömrünün “dantel gibi narin, inci gibi değerli ve tertemiz olması gerektiği” mesajını vurguladı.
Yeşilay Kars Şubesi, kadınların yaşamlarını dayanışma ile güçlendiren projeler üretmeye ve kadınların şiddetten uzak yaşam sürebilmesi için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı
Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021