Yerel Haberler - 27.11.2025 - 7:45
KARS – BHA
Kadın dayanışmasını ve üretimin gücünü öne çıkaran etkinliğe; Yeşilay Kars Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Hatice Arabul, Kars İl Müftü Yardımcısı Fatma Savcı, Yeşilay Kars Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Komisyonu Üyeleri ve Yeşilay gönüllüleri katıldı.
Atölye çalışmasında işlenen her dantel, kadın emeğinin zarafetini ve inceliğini temsil ederken, aynı zamanda kadına yönelik şiddete karşı verilen güçlü mesajların sembolü oldu. İlmek ilmek işlenen dantel motifleriyle kadınlar, her kadının ömrünün “dantel gibi narin, inci gibi değerli ve tertemiz olması gerektiği” mesajını vurguladı.
Yeşilay Kars Şubesi, kadınların yaşamlarını dayanışma ile güçlendiren projeler üretmeye ve kadınların şiddetten uzak yaşam sürebilmesi için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Yerel Haberler Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi
Yerel Haberler Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi
Yerel Haberler Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021