Ybs Veri Tabanı Dersleri Çevrimiçi Ortamda Yapılıyor

Aksaray Haberleri - 01.04.2016 - 10:58

Ybs Veri Tabanı Dersleri Çevrimiçi Ortamda Yapılıyor. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nün (YBS) veri tabanı dersleri, Oracle Akademi’nin Bulut Bilişim olanakları kullanılarak gerçekleştiriliyor.

Oracle Akademi’nin dünyanın en önemli yazılım şirketlerinden birisi olduğunu ve firmayla yapılan anlaşma sayesinde bölüm öğrencilerinin, dünyada kullanılan bir teknolojiye entegrasyonunun sağlandığını kaydeden ASÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alev Elçi, Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti ve konuya ilişkin detayları paylaştı. Bölüm öğrencilerinin çevrimiçi ortamda veri tabanı derslerini görebildiğinden söz eden Elçi, “Öğrencilerimiz ilgili sistem sayesinde kendi veri tabanlarını oluşturup kullanabilmektedirler. Sistem, yapılan anlaşma gereği ücretsiz şekilde kullanılmaktadır. İş hayatında ve dünya üniversitelerinde de kullanılan bu sistem, öğrencilerin yeni teknolojilere erişebilmesi açısından önem arz etmektedir” dedi.

Yapılan bu kısa bilgilendirmenin ardından Elçi, Rektör Şahin’e, Oracle Akademi anlaşma plaketini takdim etti. ASÜ Rektörü Şahin, Elçi’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Aksaray Haberleri Batman’da yedi mahalleyi rahatlayacak yol açılıyor

Aksaray Haberleri Bayram öncesi market denetimleri

Aksaray Haberleri Resmi Gazete’de yayımlandı: Çok sayıda atama ve görevden alma kararı

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Aksaray Haberleri Ramazan boyunca gıda denetimleri sıkı tutuldu: 130 milyon lira ceza uygulandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021