Aksaray Haberleri - 08.04.2015 - 14:56
Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tübitak işbirliğiyle hazırlanan bilim fuarı düzenlenen törenle açıldı.
Vali Şeref Ataklı, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, öğretmenler ve davetlilerin katılımıyla açılan sergiyi gezen Vali Şeref Ataklı, okul müdürü Cengiz Koçak’tan bilgi aldı. Okul müdürü Koçak, Tübitak desteği ile 50 öğrencinin toplam 25 proje hazırladığını Tarih ve Biyoloji alanında hazırlanan 2 projenin Kayseri’de düzenlenen bölge sergisinde yarıştığını söyledi.
Bilim fuarı stantlarını gezerek sergilenen projeleri yakından inceleyen Vali Şeref Ataklı, projelerin işlevleri hakkında bilgi aldı. Projeleri hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Vali Ataklı, bazı projelerin daha da geliştirilerek uygulamaya geçirilebileceğini söyledi.
Matematik, Tarih, Coğrafya, Biyoloji, Sosyoloji, Psikoloji alanlarında hazırlanan projelerin sergisi 10 Nisan’a kadar gezilebilecek.
Aksaray Haberleri Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
Aksaray Haberleri Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü
Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı
Aksaray Haberleri Gülbirlik’li öğrenciler geri dönüşümü yerinde öğrendi
Aksaray Haberleri Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları belli oldu
Aksaray Haberleri Türkiye’nin sağlık harcaması 2024’te 2,3 trilyon liraya aştı
Aksaray Haberleri Burdur, ihracatta geçen yılı katladı!
Aksaray Haberleri Çocuklar istedi, Başkan Kocagöz çim saha yaptı
Aksaray Haberleri Efeler’de Dijital Gençlik Merkezi eğitimleri başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021