Aksaray Haberleri - 08.04.2015 - 14:56
Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tübitak işbirliğiyle hazırlanan bilim fuarı düzenlenen törenle açıldı.
Vali Şeref Ataklı, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, öğretmenler ve davetlilerin katılımıyla açılan sergiyi gezen Vali Şeref Ataklı, okul müdürü Cengiz Koçak’tan bilgi aldı. Okul müdürü Koçak, Tübitak desteği ile 50 öğrencinin toplam 25 proje hazırladığını Tarih ve Biyoloji alanında hazırlanan 2 projenin Kayseri’de düzenlenen bölge sergisinde yarıştığını söyledi.
Bilim fuarı stantlarını gezerek sergilenen projeleri yakından inceleyen Vali Şeref Ataklı, projelerin işlevleri hakkında bilgi aldı. Projeleri hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Vali Ataklı, bazı projelerin daha da geliştirilerek uygulamaya geçirilebileceğini söyledi.
Matematik, Tarih, Coğrafya, Biyoloji, Sosyoloji, Psikoloji alanlarında hazırlanan projelerin sergisi 10 Nisan’a kadar gezilebilecek.
Aksaray Haberleri Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
Aksaray Haberleri AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
Aksaray Haberleri Başkan Yavaş: Ankara’nın adını her platforumda duymak istiyoruz
Aksaray Haberleri Erdoğan: Belediyelerde hizmet yerine reklam öncelendi, sorunlar büyüdü
Aksaray Haberleri Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
Aksaray Haberleri Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
Aksaray Haberleri Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü
Aksaray Haberleri Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021