Yerel Haberler - 30.01.2026 - 19:42
ANTALYA-BHA
Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile Trabzonspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
Ev sahibi Antalyaspor, 43. dakikada Van de Streek’in golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor bu gole 53. dakikada Paul Onuachu’nun penaltıdan kaydettiği golle karşılık verdi ve skoru 1-1’e getirdi. Antalyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu, 54. dakikada kırmızı kartla tribüne gönderildi.
Bordo-mavililer, 80. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına geçen Onuachu’nun 81. dakikadaki vuruşunu kaleci Cuesta kurtardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.
Bu sonuçla Trabzonspor 42 puanla haftayı 3. sırada tamamlarken, yenilmezlik serisini üç maça çıkaran Antalyaspor 20 puanla 11. basamakta yer aldı. Trabzonspor gelecek hafta Samsunspor deplasmanına çıkacak, Antalyaspor ise Karagümrük ile karşılaşacak.
Yerel Haberler Fenerbahçe’de sürpriz veda! Fred kararını verdi
Yerel Haberler Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı
Yerel Haberler Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Yerel Haberler Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Yerel Haberler Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Yerel Haberler Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Yerel Haberler Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021