Yerel Haberler - 17.01.2026 - 12:51
ISPARTA – BHA
TİMBİR Isparta Şarkikaraağaç Temsilcisi Fatih Demirtaş’ın babası Kadir Demirtaş’ın vefatı, ailesi başta olmak üzere yakın çevresi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Şarkikaraağaç’ta uzun yıllar boyunca sevilen ve saygı duyulan bir isim olan merhum Demirtaş’ın vefat haberi, ilçe genelinde büyük üzüntüyle karşılandı.
Merhum Kadir Demirtaş’ın cenazesi, bugün (Cumartesi) öğle namazına müteakip Beyköy Köyü’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine Demirtaş ailesinin yanı sıra çok sayıda akraba, dost, seven ve vatandaşın katılması bekleniyor.
Demirtaş ailesinin acısını paylaşan TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman BASA ve vatandaşlar, taziye dileklerini ileterek merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 28. Kiraz Festivali güreşlerle başlıyor
Yerel Haberler Avrupa’dan 150 katılımcı Kırıkkale’de sertifika aldı
Yerel Haberler İstanbul’da 4 ilçede planlı su kesintisi uygulanacak
Yerel Haberler NATO zirvesi öncesi Ankara’da geniş güvenlik tedbirleri
Yerel Haberler Kırıkkale’de AR-GE Çalışmaları Sırasında Patlama İddiası
Yerel Haberler Yağışlar arttı, barajlardaki doluluk oranı yüzde 81’i aştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021