Aksaray Haberleri - 27.11.2015 - 11:21
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay’a bir Teşekkür Belgesi verdi.
Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, “Aksaray da özellikle İnşaat sektöründe yoğun olan Kayıt dışılığın önüne geçilmesi için AKMÜB üyesi müteahhitlerle farklı zamanlarda toplantılar yaptık. Bu toplantılar sonucunda Aksaray’ımızda ciddi şekilde kayıt dışılığın azaldığını gördük.
Kayıt dışı istihdamla mücadeleye verdikleri destekten dolayı bu Teşekkür Belgesini Birlik Başkanımız Sayın Ömer Gümüşay bey’e takdim ediyorum ”dedi.
Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay ise “Üyelerimiz arasında Kayıt dışılığın önüne geçerek Sosyal Güvenlik sistemine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu nedenle bize bu Teşekkür Belgesine layık gören Sosyal Güvenlik İl Müdürümüze üyelerim adına Teşekkür ederim ”dedi.
Aksaray Haberleri Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı
Aksaray Haberleri Ankara’da korsan otoparkçılara operasyon: 32 gözaltı
Aksaray Haberleri Küresel krizler sonrası altında son durum
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri Kaleiçi esnafı sessizliğe büründü: “Bu karar bizi bitirdi”
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021