Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden AKMÜB’ e Teşekkür

Aksaray Haberleri - 27.11.2015 - 11:21

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay’a bir Teşekkür Belgesi verdi.

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, “Aksaray da özellikle İnşaat sektöründe yoğun olan Kayıt dışılığın önüne geçilmesi için AKMÜB üyesi müteahhitlerle farklı zamanlarda toplantılar yaptık. Bu toplantılar sonucunda Aksaray’ımızda ciddi şekilde kayıt dışılığın azaldığını gördük.

Kayıt dışı istihdamla mücadeleye verdikleri destekten dolayı bu Teşekkür Belgesini Birlik Başkanımız Sayın Ömer Gümüşay bey’e takdim ediyorum ”dedi.

Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay ise “Üyelerimiz arasında Kayıt dışılığın önüne geçerek Sosyal Güvenlik sistemine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu nedenle bize bu Teşekkür Belgesine layık gören Sosyal Güvenlik İl Müdürümüze üyelerim adına Teşekkür ederim ”dedi.

Aksaray Haberleri Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı

Aksaray Haberleri Başkan Güler’den deniz turizmine yeni hamle

Aksaray Haberleri Ankara’da korsan otoparkçılara operasyon: 32 gözaltı

Aksaray Haberleri AFAD’dan Samsun’daki sel için 50 milyon liralık destek

Aksaray Haberleri Küresel krizler sonrası altında son durum

Aksaray Haberleri Şanlıurfa’da ”İyilik Çarşısı” hizmete açıldı

Aksaray Haberleri Türkiye genelinde sağanak ve rüzgar etkili olacak

Aksaray Haberleri Bingöl, depremlere karşı yol haritasını belirledi

Aksaray Haberleri Körfez’de kara taşımacılığı öne çıktı

Aksaray Haberleri Mourinho ve Kerem krizi! Sarı-lacivertlilere milyon euroluk ceza

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021