Serikspor’un bitmeyen yolculuğu: Sarıyer maçı Bolu’da oynanacak

Yerel Haberler - 22.11.2025 - 16:55

ANTALYA-BHA

Serikspor için 2025–2026 sezonu adeta “göçebe bir lig maratonuna” dönüştü. İsmail Oğan Stadı’nda süren bakım ve yenileme çalışmaları aylardır tamamlanamadı. Kulüp yetkilileri defalarca “bir sonraki maça yetişecek” açıklaması yapsa da bu sözler boşa çıktı. Antalya temsilcisi bu süreçte neredeyse Türkiye’nin dört bir yanında iç saha maçı oynamak zorunda kaldı. Bodrum’da Ümraniyespor’la, Antalya’da Bodrum FK ile, Ankara’da Bandırmaspor’la, Pendik’te Erzurumspor FK ile, Ümraniye’de Amedspor’la ve Sivas’ta Adana Demirspor’la karşılaşan yeşil-beyazlılar, şimdi de 14’üncü hafta için rotayı Bolu’ya çevirdi. Her maç farklı bir zemin, farklı bir iklim ve farklı bir atmosfer anlamına gelirken; bu durum futbolcuların fiziksel dayanıklılığını, teknik ekibin planlamasını ve takımın mental direncini fazlasıyla zorluyor.

Beşinci şehir

Serikspor, bu kez Sarıyer karşısına Bolu Atatürk Stadyumu’nda çıkacak. 24 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak mücadele, yeşil-beyazlıların bu sezon beşinci farklı şehirde oynayacağı “ev” maçı olacak. Sürekli değişen statlar nedeniyle hazırlık süreçlerinin aksadığını belirten teknik heyet, bu durumun oyuncuların maç ritmini doğrudan etkilediğini dile getiriyor. Kulüp yönetimi ise TFF’den sürecin hızlandırılmasını isterken, “Serikspor artık evinde oynamayı hak ediyor” mesajı verdi. Taraftarlar da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda, “Bu takım göçebe değil, Serik’in gururu. Artık memlekette oynamalı” ifadeleriyle tepkilerini dile getiriyor.

Zorluklara rağmen dirençli

Tüm bu saha krizine rağmen Serikspor, sahada dirençli performansını sürdürüyor. Oynadığı 13 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 19 puan toplayan Antalya temsilcisi, 1. Lig’de 10’uncu sırada yer alıyor. Takımın deplasman şartlarına rağmen gösterdiği istikrar, futbol kamuoyundan takdir topluyor. Teknik kadro ve futbolcular, “gerçek bir ev atmosferine” kavuşmaları halinde performanslarını daha da yukarı taşıyacaklarına inanıyor. Yönetim, İsmail Oğan Stadı’nın ikinci devreye yetişmesi için yoğun mesai yürütürken, Serikli taraftarlar o günü sabırsızlıkla bekliyor. Çünkü onlar için stadın açılması sadece bir futbol meselesi değil, Serik’in yeniden kendi takımıyla bütünleşmesinin sembolü olacak.

Yerel Haberler İnönü Üniversitesi gazetecilik bölümü üst düzey tescil edildi

Yerel Haberler Türk Edebiyatının “Yaş Otuz Beş” şairi

Yerel Haberler Hatay’da hırsızlık hükümlüsü yakalandı

Yerel Haberler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir’de selin yaralarını sarıyor

Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı

Yerel Haberler TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak’tan sosyal medya şirketlerine tebligat önerisi

Yerel Haberler Vali Masatlı gençleri ağırladı

Yerel Haberler Ramazan Bayramı tatilinde trafik kazaları: 31 kişi hayatını kaybetti

Yerel Haberler Ağrı’da askeri araç kazası: Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay şehit oldu

Yerel Haberler Kars Açık Kapı Şube şiddet mağduru kadınların yanında olmaya devam ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021