Şehitlerimizi Minnet Ve Dua İle Anıyoruz

Aksaray Haberleri - 28.08.2015 - 15:47

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tarihin önemli dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos’un, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlandığı gün olduğunu söyledi.

Rektör Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. İnanç, vatan sevgisi ve bağımsızlık anlamına gelen günün, Türkiye’yi bölüp, parçalamak isteyenlere verilmiş en güzel cevap olduğunu kaydeden ASÜ Rektörü, “Türk Milleti zor şartlar altında ve yokluk içinde olmasına rağmen imanı, inancı ve sabrıyla, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir zafer elde etmiştir. Bu zafer, milletin, birliğine ve beraberliğine yönelik tüm saldırılar karşısında kenetlenerek, milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermeyeceğinin de bir sembolüdür” dedi.

Rektör Şahin, Zafer Bayramı’nı kutladığı basın açıklamasını, şöyle tamamladı: “Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, zaferin kahramanı tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyorum.”

Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı

Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı

Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması

Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi

Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak

Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo

Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi

Aksaray Haberleri Kars Veteriner Hekimleri Odası’ndan ‘Hantavirüs’ uyarısı: “Panik yok, tedbir var”

Aksaray Haberleri Türkiye Çevre Ajansı’ndan Sıfır Atık için dev adım: İşletmeler için Depozito Sistemi’ne kayıt süreci başladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021