Yerel Haberler - 07.01.2026 - 7:15
KARS-BHA
Sarıkamış Harekatı’nın yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, manevi bir atmosfere sahne oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; Bakan Yardımcıları, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü, Daire Başkanları ve Kars İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu ile birlikte programa katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu.
Yazar ve oyuncu Hasan Kaçan, programda gerçekleştirdiği “Vatan Sevgisi ve Fedakârlık” temalı söyleşisiyle gençlere seslendi. Tarihi bilincin ve milli değerlerin önemine değinen Kaçan, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin hatırasını canlı tutmanın önemini vurguladı.
Söyleşi sonrası bir değerlendirme yapan Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’nin dört bir yanından gelen evlatlarımızın şehitlerin hatırasına sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Göktaş şunları ifade etti: “Gençlerimizin, aziz şehitlerimizin hatırasına bu denli yürekten sahip çıktıklarını görmek bizi bir kez daha gururlandırdı. Pırıl pırıl gençlerimizle geleceğimizi aydınlatmaya, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”
Yoğun katılımla gerçekleşen söyleşi programı, gençlerin milli şuur kazanması ve Sarıkamış destanının nesiller boyu aktarılması açısından büyük takdir topladı. Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.
Yerel Haberler Kars’ta 1.730 konutun kuraları çekildi
Yerel Haberler Burdur’da ASM ve 112 için protokol imzalandı
Yerel Haberler THY 2025’te 92,6 milyon yolcuya hizmet verdi
Yerel Haberler En düşük emekli aylığı 20 bin liraya yükseltilecek
Yerel Haberler Artvinspor’dan İl Sağlık Müdürü Arslan’a ziyaret
Yerel Haberler Ankara’da 8 ilçede 14 saat su kesintisi
Yerel Haberler Altının gramı 6 bin 203 liradan işlem görüyor
Yerel Haberler 21 ilde organize suç operasyonu: 96 kişi gözaltına alındı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021