Yerel Haberler - 07.01.2026 - 7:15
KARS-BHA
Sarıkamış Harekatı’nın yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, manevi bir atmosfere sahne oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; Bakan Yardımcıları, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü, Daire Başkanları ve Kars İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu ile birlikte programa katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu.
Yazar ve oyuncu Hasan Kaçan, programda gerçekleştirdiği “Vatan Sevgisi ve Fedakârlık” temalı söyleşisiyle gençlere seslendi. Tarihi bilincin ve milli değerlerin önemine değinen Kaçan, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin hatırasını canlı tutmanın önemini vurguladı.
Söyleşi sonrası bir değerlendirme yapan Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’nin dört bir yanından gelen evlatlarımızın şehitlerin hatırasına sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Göktaş şunları ifade etti: “Gençlerimizin, aziz şehitlerimizin hatırasına bu denli yürekten sahip çıktıklarını görmek bizi bir kez daha gururlandırdı. Pırıl pırıl gençlerimizle geleceğimizi aydınlatmaya, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”
Yoğun katılımla gerçekleşen söyleşi programı, gençlerin milli şuur kazanması ve Sarıkamış destanının nesiller boyu aktarılması açısından büyük takdir topladı. Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.
Yerel Haberler Kars 36 Spor Kulübü’nden teşekkür
Yerel Haberler Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Yerel Haberler Erzurum’da deprem alarmı: Horasan’da iki sarsıntı
Yerel Haberler Bakan Fidan’dan çok taraflı diplomasi trafiği
Yerel Haberler Üniversite öğrencilere af düzenlemesi geliyor
Yerel Haberler Artvin kapalı yüzme havuzu yenilendi
Yerel Haberler Altın fiyatları haftaya sert kayıpla başladı
Yerel Haberler Prof. Dr. Veysel Ayhan: Bölgesel savaş riski artıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021