Yerel Haberler - 04.03.2026 - 0:00
KARS – BHA
Gerçekleştirilen ziyarete Yenigazi Köyü Muhtarı Tuncer Yeşil, Yayıklı Köyü Muhtarı Gürbüz Koç ve Taşlıgüney Köyü Muhtarı Faruk Aras da katıldı. Heyet, Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü bünyesinde Sarıkamış ilçesi ve bağlı köylerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette özellikle sulama, içme suyu ve altyapı projeleri başta olmak üzere devam eden yatırımlar ile köylerin ihtiyaç ve talepleri istişare edildi.
Bölgedeki mevcut projelerin durumu değerlendirilirken, planlanan çalışmalar üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Aslantatar, köylerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin önemine dikkat çekerek, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun sahadaki çalışmalara olumlu katkı sunduğunu ifade etti.
Kars DSİ 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan ise Sarıkamış ve köylerinde yürütülen projelerin titizlikle takip edildiğini belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların program dahilinde sürdürüleceğini kaydetti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.
Yerel Haberler Engın Öztürk DUFY’nın yeni marka yüzü oldu
Yerel Haberler Fidan’dan İran’a balistik mühimmat mesajı
Yerel Haberler DSİ 24. Bölge Müdürlüğü’nde Aras Havzası değerlendirmesi
Yerel Haberler Isparta’da şubat ayında 60 yabancı uyruklu yakalandı
Yerel Haberler Devler Victor Osimhen için sıraya girdi!
Yerel Haberler UEFA cezayı açıkladı: Galatasaray’a yaptırım
Yerel Haberler Sahte araç muayene sitelerine büyük darbe: 25 tutuklama
Yerel Haberler Antalya’da esnaf operasyonu: 120’den fazla gözaltı
Yerel Haberler Milli atıcı Damla Köse’den Avrupa’da altın madalya
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021