Rektör Şahin’den Vali Ataklı’ya İade-i Ziyaret

Aksaray Haberleri - 13.08.2015 - 13:47

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Valisi Şeref Ataklı’ya makamında iade-i ziyarette bulundu.

Yeni dönem hazırlıklarından söz eden ve bu yıl ilk kez öğrenci alan bölümlere dair Vali Ataklı’ya bilgiler veren Rektör Şahin, kampüs alanına yapılması düşünülen projeleri anlattı. Hayatta karşılığı olan bölümler üzerine yoğunlaştıklarını, bu manada sağlık yatırımlarını öncelediklerini kaydeden ASÜ Rektörü, üniversite-şehir, üniversite-sanayi, öğrenci-şehir ilişkilerini geliştirmek arzusunda olduklarını belirtti. Yeni kayıtlarla öğrenci sayısının bu yıl 20 bin civarında olacağını söyleyen Prof. Şahin, “Üniversitemizi ve şehrimizi geliştirmek için çalışıyoruz. İşbirliği bizim için öncelikli kavramlar arasındadır. Sayın Valimizin de destekleriyle, planladığımız çalışmaları hayata geçirmek istiyoruz” dedi. Aksaray Valisi Şeref Ataklı ise üniversitenin hızlı şekilde büyüdüğünü ve her geçen yıl daha etkili hale geldiğini ifade ederek, “Üniversiteler şehirlerin önemli dinamiklerindendir. Akademik potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek durumundayız. Bu manada yapılan çalışmaların artarak devam etmesi gerekiyor” dedi.

Ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol, Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ve Prof. Dr. Ayhan Özçifçi de katıldı.

Aksaray Haberleri Beypazarı Seğmeni Kırgızistan’da Türkiye’yi temsil edecek

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve 42 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Bakan Çiftçi BHA’ya konuştu: Yeni nesil suç örgütlerine geçit yok

Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı

Aksaray Haberleri Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun

Aksaray Haberleri Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı

Aksaray Haberleri Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021