Rektör Şahin, Başkan Yazgı’yı Ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 01.09.2015 - 14:40

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin üniversite yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Aksaray’a tıp fakültesi kazandırılmasına öncülük eden isimler arasında bulunan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Akademik yılının açılmasına kısa bir süre kala, üniversitenin her biriminde yoğun bir çalışma olduğunu aktaran Rektör Şahin, Aksaray Üniversitesinin ayrıcalıklı bir yükseköğrenim kurumu haline dönüştüğünü söyledi. Rektör Şahin, yine bu yılda ilk defa üniversiteye yerleşen öğrencilerin ilk üç (3) tercihi arasında Aksaray Üniversitesi’nin yer aldığını açıkladı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’a tıp fakültesi kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Aksaray’ın ekonomik kalkınma stratejilerinin tarım ya da sanayi sektörü ile sınırlı olmadığını açıklayan Başkan Yazgı, önemli gelişmeler arasında Tıp Fakültesinin Aksaray’a kazandırılmasının olduğunu söyledi.

Başkan Yazgı, son olarak ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek Aksaray Belediyesi olarak her konuda Üniversite ile işbirliğine açık olduğunu kaydetti.

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021