Rektör Şahin, Başkan Yazgı’yı Ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 01.09.2015 - 14:40

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin üniversite yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Aksaray’a tıp fakültesi kazandırılmasına öncülük eden isimler arasında bulunan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Akademik yılının açılmasına kısa bir süre kala, üniversitenin her biriminde yoğun bir çalışma olduğunu aktaran Rektör Şahin, Aksaray Üniversitesinin ayrıcalıklı bir yükseköğrenim kurumu haline dönüştüğünü söyledi. Rektör Şahin, yine bu yılda ilk defa üniversiteye yerleşen öğrencilerin ilk üç (3) tercihi arasında Aksaray Üniversitesi’nin yer aldığını açıkladı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’a tıp fakültesi kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Aksaray’ın ekonomik kalkınma stratejilerinin tarım ya da sanayi sektörü ile sınırlı olmadığını açıklayan Başkan Yazgı, önemli gelişmeler arasında Tıp Fakültesinin Aksaray’a kazandırılmasının olduğunu söyledi.

Başkan Yazgı, son olarak ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek Aksaray Belediyesi olarak her konuda Üniversite ile işbirliğine açık olduğunu kaydetti.

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Aksaray Haberleri Ramazan boyunca gıda denetimleri sıkı tutuldu: 130 milyon lira ceza uygulandı

Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı

Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021