Aksaray Haberleri - 01.03.2017 - 15:36
Aksaray Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde görevli uzman personel tarafından, ilçelerimizde görev yapmakta olan 12 personele Olay Yeri İnceleme Temel Seviye Eğitimi verildi.
Olay Yeri İnceleme kuruluşu olmayan ilçelerimizde meydana gelen olaylarda, vatandaşımıza daha hızlı hizmet sunarak mağduriyetlerin en kısa zamanda giderilebilmesi, olaylara kısa süre içerisinde müdahale ederek maddi delilleri elde etmek, olay yerinin bozulmasını engellemek, eğitilmiş personel seviyesini en üst düzeye taşıyabilmek amacıyla Valilik Makamının Olurları ile ilçelerimizde görev yapmakta olan 12 personele, 06-24 Şubat tarihleri arasında Olay Yeri İnceleme Temel Seviye Eğitimi verildi.
Eğitimi başarı ile tamamlayan 12 personele, İl Emniyet Müdürü Selami HÜNER tarafından sertifikaları verildi.
Aksaray Haberleri Çocuk akademileri yıl sonu programı muhteşem finali
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5,3 milyar dolarlık dev finansman
Aksaray Haberleri Malatya TSO’dan e-ticaret ve dijital markalaşma eğitimleri
Aksaray Haberleri Gülistan Doku dosyasında kritik nakil
Aksaray Haberleri İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti Etkinlikleri Başladı
Aksaray Haberleri PFDK’den Beşiktaş, Konyaspor ve Arca Çorum FK’ye ceza
Aksaray Haberleri Malatya Havalimanı’nda yolcu trafiği Nisan’da 60 bini aştı
Aksaray Haberleri Tatile geldiği Trabzon’a bu kez Vali olarak katıldı: Tahir Şahin’den Acısu Şenliği mesajı
Aksaray Haberleri Öğretmenlerin İller Arası Tayinleri Başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021