Yerel Haberler - 04.02.2026 - 7:07
İSTANBUL-BHA
Fenerbahçe, N’Golo Kante ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transfer kapsamında Youssef En-Nesyri’nin ise Al-Ittihad’a katıldığı bildirildi. Kante’nin sarı-lacivertli ekibe transferi, uluslararası futbol kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı.
Sarı-lacivertli taraftarların heyecanla beklediği N’Golo Kante’nin İstanbul’a gelişi öncesinde hazırlıklar sürüyor. Kulüp çevresinde ve sosyal medyada transfer büyük ilgi görüyor.
Fenerbahçe’nin yeni transferi N’Golo Kante’nin saat 21.00 ile 21.30 arasında İstanbul Sabiha Gökçen Genel Havacılık Terminali’nde olması bekleniyor.
Yerel Haberler YKS’de kimlik engeline geçit verilmedi
Yerel Haberler Başkan Taşkın’dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a ziyaret
Yerel Haberler Giresun’da film kaplı dolmuşlara denetim
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021